PMU op lokatie

Denkt u erover om meer service aan uw klanten te bieden, met daarbij een extra bron aan inkomsten zonder investering? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in het aanbieden van Permanente Make-Up in uw bedrijf!

Mijn naam is Rafke Schijvens, eigenaresse van Indiva Permanente Make-Up in Arendonk. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het zetten van cosmetische Permanente Make-Up dat ik met al mijn passie uitoefen! Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk, werk ik ook op locatie. Dit wil zeggen dat ik op afgesproken data en tijden in uw salon of praktijk uw klanten graag voorzie van permanente make-up. Uw klanten gaan deze extra service van permanente make-up verwelkomen als een dagelijkse basisverzorging waarbij zij zich op elk moment van de dag comfortabel, stralend en verzorgd zullen voelen.

Mocht u interesse hebben of graag meer informatie willen, dan kunt u contact met mij opnemen. Graag kom ik dan bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we kennis kunnen maken en tot een eventuele samenwerking kunnen komen.